Donna Hobbelen

“En dan word je voorgesteld als één van de acht Bekende Boxtelse Zangers en Zangeressen… Hoe leuk?! En wat een eer. Helemaal omdat wij deze avond allemaal maar hetzelfde doel hebben. Muziek maken en geld ophalen zodat er nog meer muziek gemaakt kan worden.

Ik ben Donna, 26 jaar, geboren en getogen in Boxtel en ik kan niet wachten op deze Trip Down Memorylane!

De meeste van jullie die mij wel eens hebben horen zingen kennen mij als de zangeres van Big Band Boxtel waar ik regelmatig mee optreedt in Boxtel en omstreken. Gevarieerde instrumenten, gevarieerde muziek en gevarieerde leeftijden. Van optredens op Kasteel Stapelen tot de Musical Chicago, al 6 jaar draai ik mee met deze band.

Volgens mijn ouders zong ik eerder dan ik kon praten. Altijd bezig met muziek, liedjes maken en heel de dag zingen. Ik kom uit een muzikaal gezin, waar muziek maken deel uitmaakt van iedere dag. En ik zie dat nu ook weer bij mijn dochter. Zij kan haar energie ook kwijt in het maken van muziek. Dat is ook de reden dat ik het goede doel dat Lionsclub Dommel&Aa heeft uitgekozen zo belangrijk vindt. Muziek verbindt. Jong en oud. Klein en groot. De avond van Podium Boxtel en de de muziek die er gemaakt kan worden met het opgehaalde bedrag. Allemaal verbonden met elkaar.

Kom mee op deze muzikale Trip Down Memorylane!”

Koop nu ook je kaarten

Steun net als ik dit mooie event voor het goede doel en kom ook en geniet.