Patrick Hendriks

Wie is Patrick Hendriks?

Solo, als zanger/gitarist van Patrick Hendriks & Friends, Three to go en RockSoc, om maar een paar acts en bands op zijn CV te noemen, staat Patrick ruim dertig jaar op de bühne. Verschillende producties, muziekcafés, het theater en festivals in binnen- en buitenland brachten hem naar een verscheidenheid van podia. Zowel met covers als ook al zo’n twintig jaar met eigen nummers. Tussen de maatschappelijke opdrachten en optredens door, duikt hij zo nu en dan met gemêleerde muzikanten en producer de studio in.

Waarom doe je aan dit project mee?

Kruisbestuiving met andere muzikanten is veelal interessant en het verbroedert.

Dat alle opbrengsten ten goede aan een muzikaal goed doel komen, maakt het voor mij helemaal compleet. Het ligt ook in het verlengde van één van de doelstellingen van de Stichting Brede Scholen (waarvoor ik vrijwillig als bestuurslid actief ben). Daarbij huist tussen één van de songs een nummer van Queen/Freddy Mercury, uitgevoerd door George Michael.

Het lijkt me waanzinnig om dat met zo’n band op te voeren!

Koop nu ook je kaarten

Steun net als ik dit mooie event voor het goede doel en kom ook en geniet.