ONZE LIONS ROARS

Wordt supporter van Lions Club Dommel en Aa, together WE SERVE

Wat Lions zijn en wat we doen, zowel lokaal als ook wereldwijd

Bij Lionsclub Dommel en Aa werken mensen uit de lokale gemeenschap op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. Primair voor de lokale gemeenschap. Wij bepalen jaarlijks welke goede doelen wij gaan ondersteunen en de wijze waarop we uitvoering geven aan onze dienstverlening.Lionsclubs handelen onder het motto: We Serve, wij dienen.

Iedere cent naar het goede doel 

Onze missie is het leveren van een zinvolle bijdrage aan een betere samenleving door het belangeloos organiseren van evenementen waarmee wij bedragen ophalen voor onze goede doelen.Alle bedragen die worden ingezameld gaan voor 100% naar de bestemde doelen. De kosten van de organisatie dragen de Lions volledig zelf d.m.v. de contributie aan de club. 

Wat kunt u doen

Ieder jaar organiseren wij als Lions verschillende activiteiten en evenementen waar wij bedragen mee ophalen om goede doelen te sponsoren. Om de paar jaar lanceren wij nieuwe evenementen om het publiek weer te verrassen en de activiteiten levendig te houden. Ook u kunt daar aan bijdragen!

Uw bijdrage

Met behulp van uw financiële steun kunnen wij vooruit plannen en met name de nodige verplichtingen nakomen die wij aan moeten gaan om onze evenementen te kunnen organiseren.Wij vragen u een jaarlijkse bijdrage van € 300 die u voor minimaal drie jaar toezegt. Hiermee kunnen wij met een gerust hart onze evenementen tegemoet gaan, daarvoor zijn wij u zeer erkentelijk!

Wat bieden wij u

  •  vermelding op onze website- met link naar de site van uw bedrijf
  •  vermelding op onze facebook pagina
  • een digitale LIONS ROAR button voor uw eigen gebruik, bijvoorbeeld voor gebruik op uw website.
  • uitnodiging voor een event (inclusief 2 tickets) – vermelding bij events op onze LIONS WALL
  • jaarlijks wordt u uitgenodigd voor een avond bij de Lions
  • u heeft de mogelijkheid tot eigen bedrijfspresentatie op een avond bij de Lions of bij uw bedrijf.
  • en natuurlijk, onze hartelijke aanbevelingen binnen onze eigen netwerken!

THANKS ROARS