Lions Club Dommel en Aa

onze activiteiten

Wij organiseren diverse events waarmee wij aan fundraising doen. Al het geld dat wij ophalen gaat naar goede doelen in Boxtel.

Opgericht in 1978. Na 35 jaar nog steeds een actieve club met energieke mannen die zich belangenloos inzetten voor goede doelen in de omgeving van Boxtel.

De missie van alle Lions over de hele wereld samengevat in één zin: ‘ To create and foster a spirit of understanding among all people for humanitarian needs by providing voluntary services through community involvement and international cooperation.’

Onze missie is het leveren van een zinvolle bijdrage aan een betere samenleving door het belangeloos organiseren van evenementen.

Wij zijn een Lions Club en ondersteunen deze missie. Maar dat doen we heel duidelijk vanuit onze eigen identiteit. Wij zijn allemaal aparte individuen. Ieder zijn  eigen inbreng en eigen kwaliteiten.

MISSION STATEMENT

OF LIONS CLUB INTERNATIONAL

Bestuur 2021

Ieder jaar kiest de zittende President een ‘Coming President’. Deze neemt de functie bij aanvang van het nieuwe lionsjaar over van de zittende President.

Het bestuur van de Lionsclub bestaat uit 5 leden. Een past president, een president, een coming president, een secretaris en een penningmeester. De presidenten schuiven elk jaar op.

Alle leden van de club zitten in commissies. Deze commissies zijn o.a. verantwoordelijk voor de events die wij naar buiten brengen en waar we geld mee binnenbrengen. Al het geld wat wij ophalen wordt weer geïnvesteerd in goede doelen. Deze doelen zijn allen gesitueerd in Boxtel. Dan is het voor iedereen ook herkenbaar en weet men waar het opgehaalde geld naar toe gaat.

President

René Huijbers

Wim Ketelaars

A Look Inside the world

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit.

What are you waiting for?